Dnešní článek na téma druhy sýrů pojednává o tom jak můžeme sýry dělit a věřím, že se dozvíte hodně nových a zajímavých informací.
Sýry můžeme dělit dle různých parametrů. Základní dělení je dle typu mléka, na sýry kravské, sýry kozí a sýry ovčí. Další dělení je dle tvrdosti.
Tvrdost je poměr mezi vodou a sušinou obsažnou v sýru. Čím je méně vody v sýru, tím je sušší a tvrdší.
Dělení dle tvrdosti
Dělení dle obsahu tuku v sušině
Dělení dle délky zrání
Kde nás najdete | Kontaktujte nás | Nejdůležitější odkazy | ||||||
Farma pod Ještědem s.r.o.
|
tel: (+420) 724 934 216
email info@farmapodjestedem.cz
Nejnovější informace na sociálních sítích: Farma Hostinec
|
|||||||
|
||||||||
Design and Developed by 5Q. | ||||||||